INWONERS VRAGEN

De Veiligheidsregio ZHZ heeft een serie video's gemaakt om vragen van inwoners uit onze regio te beantwoorden.

De sectie Crisiscommunicatie van de Veiligheidsregio merkt dat er bij de inwoners van Zuid-Holland Zuid vragen leven over het Coronavirus. Deze vragen van de inwoners hebben we laten beantwoorden door verschillende inhoudsdeskundigen van GGDGHOR. We willen zo meer achtergrond geven bij de maatregelen, met als doel om het draagvlak en de naleving van de maatregelen te vergroten.

Ouderen en Corona

In de eerste video worden vragen over ouderen en Corona beantwoord, denk hierbij aan vragen als ‘Hoe kan het dat ouderen zo’n grote kans hebben om besmet te raken met het Coronavirus?’ en ‘Vanaf welke leeftijd ben je een oudere?’.

Goede ventilatie

In de tweede video gaan we dieper in op het belang van een goede ventilatie, want waarom is een goede ventilatie nou zo belangrijk in het voorkomen van besmettingen en hoe ventileer je goed?

Leeftijd?

In de derde video stellen we vragen over Corona in relatie tot leeftijden. Dit zijn vragen als ‘Welke leeftijden krijgen nou het meeste corona en hoe komt dat?’ en ‘Worden kinderen nou ook ziek van het Coronavirus?’.

Meer lezen?


"GGD in het nieuws"