GGD collega's in beeld

Tijdens de coronacrisis is de GGD verdrievoudigd in aantal medewerkers.

Een aantal van hen stelt zich voor en vertelt over het werk wat zij deden en nu doen.

Lisa Middendorp

Mooi om urgentie te voelen en direct resultaat te zien. In 2018 startte ik met een traineeship bij de Dienst Gezondheid & Jeugd. Met de coronacrisis ontstond er een dynamiek die goed bij mij past. Inmiddels ben ik werkzaam als procescoördinator COVID-19 voor de GGD ZHZ.

Lees hier meer over Lisa en de dynamiek in haar werk.

Tineke Vos

Thuis leven we in een soort bubbel, maar wel een heel fijne bubbel. Op 21 december jl. ben ik begonnen als beleidsmedewerker COVID-19 bij de GGD Zuid-Holland Zuid. Ik ben als het ware de rechterhand van de artsen Infectieziektebestrijding als het gaat om organisatorische of beleidsmatige werkzaamheden. Die werkzaamheden zijn heel divers en steeds anders.

Lees hier meer over Tineke en haar start bij de GGD.

Nance de Graaf

Blablablabla: communicatie in tijden van corona. Ken je dat, soms zoveel gesprekken achter elkaar voeren dat je over je eigen woorden gaat struikelen? Dat is communiceren in tijden van corona. En er is de afgelopen tijd nogal wat te communiceren geweest.

Sigrid Scheerder

Communicatie medewerker Sigrid Scheerder en communicatie adviseur Nance de Graaf van de GGD vertellen hoe dat er bij hen aan toe gaat.

Suzan Bras

Vooral door dynamiek en snelheid word ik momenteel meer uitgedaagd. Als epidemioloog bij de GGD houd ik me normaal onder meer bezig met gezondheidsmonitors en het inwonerpanel. Voor het panel sturen we bijvoorbeeld vijf, zes keer per jaar zo’n zesduizend inwoners van Zuid-Holland Zuid een vragenlijst. Dat kan over corona gaan maar bijvoorbeeld ook over een thema als hitte en gezondheid. Ik zorg er ook voor dat de informatie uit de monitors en van het panel wordt weergegeven in publiek toegankelijke dashboards. Daarnaast werk ik in project ‘Doe ff Gezond’ als onderzoeker mee aan het verbeteren van de gezondheid en leefstijl van kinderen in Dordrecht.

Lees hier meer over Suzan en het opzetten van het realtime (interactief) dashboard.

Van ADE naar GGD Als ondernemer was ik tot vorig jaar voornamelijk actief in de muziekindustrie met als hoofdtaak het management van internationale deejays. Daarnaast werkte ik als tour- en stagemanager, maar was ik ook betrokken bij de organisatie van grote evenementen. Door de vele wereldwijde optredens maakte ik jaarlijks vaak meer dan tweehonderd vluchten en was ik maar weinig in Nederland te vinden.

Lees hier meer over Joël en hoe hij zijn ervaring in heeft gezet bij de opbouw van de teststraten en vaccinatielocatie.eer over Lisa en de dynamiek in haar werk.

Joël Kampelmacher

Meer lezen?


"GHOR collega's"